من مطمئنم اگه داور 4 تا پنالتی دیگه رو هم میگرفت باز نیکبخت خرابشون میکرد!!
معمولا رسم بر این هست که پنالتی دوم رو به کسی که دفعه اول خراب کرده نمیدن
اگه پنالتی دوم رو میدادن به بازیکن دیگه ای مثل علی کریمی خیلی بهتر بود
متاسفانه حقیقی هم خوب کار نکرد ...
بادامکی هم توی اون چند دقیقه خوب کا کرد و میشه توی بازیهای بعدی ازش استفاده بیشتری کرد
نيكبخت : شرمنده هواداران پرسپوليس و پيرواني شدم
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پيرواني به خاطر من از پيروزي در اولين تجربه سرمربيگري ناكام ماند و شرمنده او و هواداران تيم شدم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: از دست دادن پنالتي جزئي از فوتبال است؛ اما وضعيت روحي خوبي ندارم، چراكه مي توانستم تلاش بازيكنان را كامل كرده و سه امتياز را براي پرسپوليس به ارمغان آورم.
وي افزود: بايد خون گريه ميكردم. متاسفانه روز سياهي در قزوين برايم رقم خورد. هواداران پرسپوليس حق دارند از من ناراحت باشند و اگر صد بار هم عذرخواهي كنم، كم است.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: كريم باقري قصد داشت پنالتي بزند؛ اما توپ را از وي گرفته و خواستم اجازه دهد من پشت ضربه قرار گيرم. اين بزرگ ترين اشتباه من بود.
وي با تاكيد بر اين نكته كه دنيا برايم به پايان نرسيده است، خاطرنشان كرد: ميتوانم مثل بازيهاي گذشته كه 9 گل براي تيم به ثمر رساندم، فرد مؤثري باشم. اميدوارم همه به من كمك كنند. حتي ميتوانم باز هم پنالتي بزنم.
نيكبخت واحدي تاكيد كرد: شرمنده پيرواني هستم چون هيچ مربي دوست ندارد اولين بازي خود را با تساوي و يا باخت به پايان برساند. بايد پاسخ محبت هاي او و عابدزاده كه بسيار مرا دلداري داده و حمايت كردند، را به خوبي بدهم.
وي در خصوص حكم كميته انضباطي و پس دادن پاداش هايي كه در زمان حضور در تيم ملي دريافت كرد، گفت: فقط بايد پاداش هاي دريافتي پس از ديدار با كويت و امارات را پس دهم، چون در زمان دايي بود و مبلغي حدود پنج ميليون تومان ميشود.
مهاجم پرسپوليس تاكيد كرد: زماني كه عضو تيم جوانان بودم يك ضبط صوت گرفتم و اگر لازم باشد آن را هم پس ميدهم، چون به راي كميته انضباطي اعتراضي ندارم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر فقط به فكر موفقيت در پرسپوليس هستم و اگر بخشيده شوم، با تمام وجود در خدمت تيم ملي خواهم بود.

Bookmarks